Functii

Exista cateva provocari, care odata rezolvate, va vor permite sa primiti comenzi online de mobila, gata de trimis in productie. Noi am dezvoltat BIA Software tinand cont exact de acest lucru. Ce include solutia noastra? 

Functii

Exista cateva provocari, care odata rezolvate, va vor permite sa primiti comenzi online de mobila, gata de trimis in productie. Noi am dezvoltat BIA Software tinand cont exact de acest lucru. Ce include solutia noastra? 

Beneficii fabrica

Metoda constructie corp

Pentru a maximiza tipul corpurilor de mobilier ce pot fi create in program, se poate alege metoda de constructie pentru fiecare corp in parte.

Setari limite utilizator

Aveti control deplin asupra optiunilor de editare pe care le are utilizatorul in interfata sa.

Crearea librarie materiale/corpuri

Online vor fi disponibile pentru cumparatori exact materialele din fabrica. De asemenea, se pot crea librarii cu cele mai representative sau bine vandute produse, fiind un punct de plecare pentru clienti.

Metoda calcul pret

Fiecare fabrica are propriul sa metoda de calcul pret. Cu Bia Software, se pot crea chiar mai multe metode de calcul in functie de nevoie.

Raport lista piese

Comanda este gata automat pentru productie. La finalizarea comenzii de catre client sunt generate rapoartele necesare pentru taiere.

Link Cabinet Vision cu fabrica

Programul BIA Software permite conectarea directa cu programul de proiectare Cabinet Vision pentru a permite comunicarea automata intre cele doua.

Beneficii utilizator

Redimensionare corp

Clientul poate sa isi redimensioneze singur mobila pentru a si-o personaliza la milimetru pentru spatiul sau.

Schimbare compartimentare

Fiecare casa are nevoile sale de depozitare, asa ca este necesar si o compartimentare dedicata direct acasa unde pot masura inaltimea obiectelor.

Schimbare materiale

Culorile si materialele dau personalitate unei case. Cel mai bine, ele sunt alese direct din camin ca sa se poata testa toate variantele.

Schimbare accesorii

Chiar si cele mai mici detalii influenteaza pretul si buna stare intr-o casa. 

Pret in timp real

Fiecare schimbare vine si cu o modificare de pret si clientii vor mereu sa stie pretul “mobilierului” de vis.

Vedere camera si dimensionare

Clientii au nevoie de o imagine de ansamblu pe dimensiunile corecte ca sa se poata imagina cat mai usor casa potrivita pentru ei si sa aiba increderea ca fac alegerea corecta. 

NIKA Utilaje

Str. Agricultori 37-39, etaj 3, camerele 302-303 Bucuresti, sector 2


Contact us