Nika Utilaje lansează BIA Software

Nika Utilaje este o companie cu experiență pe piața românească de prelucrarea lemnului, fiind dealeri ai mai multe branduri importante din domeniu precum: Altendorf, Masterwood, Cabinet Vision sau Alphacam. În interacțiunile zilnice cu producătorii români de mobilier, am ajuns să cunoaștem îndeaproape provocările industriei. Din acest motiv, lansăm BIA Software. 

 

BIA Software este un configurator de mobilier online, cu preț în timp real, exact ca un showroom online. Programul oferă unui utilizatorilor tot ce au nevoie pentru a-și proiecta singuri mobila, de la compartimentare, la finisaje! După plasarea comenzii, ea este gata de producție: se poate trimite direct în fabrică fie prin intermediul rapoartelor detaliate BIA, generate automat sau prin integrarea cu Cabinet Vision ce permite conexiunea cu CNC-ul. Se scurtează semnificativ timpul de la proiectare la livrare.

BIA Software permite crearea unui showroom online pentru atelier la început de drum, dar și primirea de extra comenzi din toate colțurile țării. Chiar mai bine, el poate să fie folosit și direct în magazinele fizice pentru a simplifica ulterior producția sau de către proiectanții colaboratori ai fabriciilor.

Acum, clienții își pot configura singuri mobila, în propriul lor timp, chiar de acasă!

 

NIKA Utilaje

Str. Agricultori 37-39, etaj 3, camerele 302-303 Bucuresti, sector 2


Contact us