Beneficii principale BIA Software

BIA Software vă vor permite să primiți comenzi online de mobila, gata de trimis în producție. Noi am dezvoltat programul ținând cont exact de acest lucru. Ce include soluția noastră?

1.            Online

Totul se petrece online, pentru a putea fi accesat de oriunde. Găzduirea are loc pe serverul nostru, astfel că instalarea are loc foarte ușor.

 

2.            Mobilă la comandă

Clienții dumneavoastră pot acum să își configureze mobila dorită, până în cel mai mic detaliu. Bineînțeles, dacă vă doriți acest lucru. Din interfață de producător puteți selecta gradul de personalizare disponibil.

 

3.            Preț actualizat în timp real

Toate detaliile trebuie să fie disponibile imediat, în special cel mai important “detaliu” – prețul. Acesta se calculează în timp real pe baza formulelor de calcul setate în interfață de producător.

 

4.            Conexiune cu utilaje CNC sau circulare CNC și generarea listelor de tăiere

Prin integrarea directă cu software-ul de proiectare Cabinet Vision, se realizează conexiunea directă între camerele proiectate de către cumpărători și utilajele CNC sau a fierăstraielor circulare în pachet și se generează automat listele de tăiere și de asamblare. Tot ce mai trebuie făcut este să apăsați pe enter și producția începe!

 

5.            Eficentizarea producției

Fiind totul conectat, detaliile se transmit automat de la un stadiu la altul. Astfel încât, programul reușește să scadă timpul de la idee la fabricare, dar și numărul de persoane implicate

 

6.            Colecții dedicate

Pentru a fi cât mai ușor de utilizat de către cumpărătorul de mobilă, programul permite crearea de colecții dedicate. Astfel, ei ajung mai repede de la idee la comandă.

NIKA Utilaje

Str. Agricultori 37-39, etaj 3, camerele 302-303 Bucuresti, sector 2


Contact us